8:57, 16 Dhjetor 2019

Vogëlushët Aurel dhe Alesjo janë heronjtë e tërmetit, pasi u hodhën nga katet e larta për të shpëtuar.

Ata arritën të shpëtonin për mrekulli, teksa sot po i kthehen edhe ndjekjes së orëve mësimore.

Kryeministri shqiptar Edi Rama është kujdesur që ai bashkë me shoferët t’i dërgojnë Aurelin dhe Alesjon në shkollë.

Gjatë rrugës për në shkollë, Rama nuk harroi t’i pyes fëmijët nëse janë në rregull me çantat dhe duke i motivuar se do të jenë djem të shkëlqyer.

Gjatë ditës së djeshme, kryeministri shqiptar qëndroi edhe tek shtëpia e re ku është vendosur Alesjo, ku premtoi edhe surpriza të tjera për festa.

Konkurs Pune

Lexo më shumë