22:40, 29 Mars 2020

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka bërë të ditur se po vijojnë ndihmat e dhëna për familjet në nevojë.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Rama bëri të ditur se vetëm sot janë ndihmuar 5848 familje me gjëra ushqimore dhe barna mjekësore, njofton Klan Kosova.

Mes tjerash Rama bëri me dije se prejse ka filluar ky operacion humanitar janë vizituar 107.128 familje.

Ky është postimi i plotë i Ramës:

🔴 SHKON NË 107.128 NUMRI I DYERVE KU KEMI TROKITUR, QYSH NGA NISJA E OPERACIONIT HUMANITAR!
FAMILJE NË NDIHMË EKONOMIKE, PENSIONISTË KRYEFAMILJARË, INDIVIDË NË NEVOJË PËR NDIHMË, KANË NDJERË MANIFESTIMIN KONKRET TË PËRKUJDESJES TONË

🔴 DO TË VAZHDOJMË KËSHTU, NESËR, PASNESËR, PAPUSHIM DERI NË FUND TË LUFTËS

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤🔴 5848 FAMILJE U NDIHMUAN SOT ME USHQIME OSE BARNA MJEKËSORE🔴 SHKON NË 107.128 NUMRI I DYERVE KU KEMI TROKITUR, QYSH NGA NISJA E OPERACIONIT HUMANITAR!FAMILJE NË NDIHMË EKONOMIKE, PENSIONISTË KRYEFAMILJARË, INDIVIDË NË NEVOJË PËR NDIHMË, KANË NDJERË MANIFESTIMIN KONKRET TË PËRKUJDESJES TONË🔴 DO TË VAZHDOJMË KËSHTU, NESËR, PASNESËR, PAPUSHIM DERI NË FUND TË LUFTËS#njëAtdhe 🇦🇱 #njëFamilje

Publiée par Edi Rama sur Dimanche 29 mars 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë