22:30, 11 Korrik 2019

Kontinenti afrikan nuk është i njohur vetëm për kafshët, shkretëtira të mrekullueshme dhe savanën.

Ai është gjithashtu edhe shtëpia e qyteteve dhe vendbanimeve surprizues që janë të pasur me kulturë dhe histori, njofton Klan Kosova.

Këtu janë disa nga këto qytete të kontinentit të largët:

Cape Town, Afrika e Jugut

Essaouira, Maroko

Luxor, Egjipt

Stone Town, (Qyteti i Gurit), Tanzani

Lamu, Kenia

Bahir Dar, Ethiopia

Konkurs Pune

Lexo më shumë