Qytetari e do në hotel qenin që i shpëtoi jetën, Edi Rama ia zgjidh problemin (VIDEO)

Nga banorët e Durrësit, Kryeministri Edi Rama, dëgjoi halle të ndryshme kur po bisedonte me shqiptarët e prekur nga tërmeti fatal. Por ndërsa po bisedonte me një numër prej tyre, Edi Rama, pati edhe një tjetër kërkesë të çuditshme, dhe si rezultat u njoftua me një ‘dikë të veçantë’, njofton Klan Kosova.