22:21, 2 Dhjetor 2019

Nga banorët e Durrësit, Kryeministri Edi Rama, dëgjoi halle të ndryshme kur po bisedonte me shqiptarët e prekur nga tërmeti fatal.

Por ndërsa po bisedonte me një numër prej tyre, Edi Rama, pati edhe një tjetër kërkesë të çuditshme, dhe si rezultat u njoftua me një ‘dikë të veçantë’, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë