Qytetarët me mëngjes krijojnë radhë të gjata te komuna e Prishtinës për t'i kryer obligimet për regjistrimin e automjeteve

Qytetarët me mëngjes krijojnë radhë të gjata te komuna e Prishtinës për t’i kryer obligimet për regjistrimin e automjeteve

NULL NULL
7 muaj më parë

Qytetarët qysh herët kanë krijuar radhë të gjata në oborrin e komunës së Prishtinës, për të marrë një numër në mënyrë që t’i kryejnë obligimet dhe pagesat që kanë të bëjnë me regjistrimin e automjeteve.

Lexuesit e klan kosova.tv kanë dërguar fotografi ku shihen në rresht disa nga qytetarët janë munduar që ta mbajnë distancën sociale dhe kanë vendosur maskat, por jo të gjithë prej tyre i respektojnë masat, njofton Klan Kosova.