Quni i del në mbrojtje Isufajt: Ishte shembull në UÇK dhe në mbrojtje të ligjit

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Quni, ka dënuar gjuhën e përdorur nga disa zyrtarë institucional ndaj kandidatit për kryeprokuror të Shtetit, Blerim Isufaj. “Dua të flas për një dukuri e pakuptueshme, pamoralshme dhe qëllim keqe, fjala është për përfoljen deri ne demonizim e personaliteteve, zyrtarëve institucionalë të cilët gjatë ushtrimit të detyrës së … Continue reading Quni i del në mbrojtje Isufajt: Ishte shembull në UÇK dhe në mbrojtje të ligjit