QKUK bëhet me rentgenë të rinj (VIDEO)

QKUK bëhet me rentgenë të rinj (VIDEO)

NULL NULL
nga Qendresa Bellagoshi 2 muaj më parë

Pesë rentgenë mobilë e 60 shtretër i janë shtuar insitucioneve shëndetësore për trajtimin e pacientëve me COVID-19.

Aparaturat që kanë vlerën e një milion e 160 mijë eurosh, përveç në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës do të dërgohen edhe në Gjilan dhe Prizren.

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, gjatë ditës nënshkroi edhe një marrëveshje me përfaqësuesit e UNOPS-it për të ndihmuar në aktivitet e prokurimit.

Edhe Brendan Krenan, shef i kësaj zyre u tregua i kënaqur me bashkëpunimin, njësoj si edhe Zemaj, sipas të cilit përfituese do të jenë edhe QKMF-të por edhe institucione të tjera.

Kjo marrëveshje kap vlerën prej 14 milionë eurosh.