21:21, 6 Prill 2020

Ministria e Financave dhe Transfereve ka marrë vendim për një pako emergjente për ta ndihmuar ekonominë pas krizës nga pandemia Covid-19.

Në rast se situata pandemike zgjatet më shumë se sa është menduar, atëherë Qeveria premton se do të dyfishojë ndihmën.

Kronikë nga Merita Neziri

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë