1:01, 31 Maj 2020

Qeveria në detyrë e Kosovës ka shkarkuar bordin e KRU “Gjakova” dhe ka emëruar bordin e përkohshëm në mbledhjen e 37-të që mbajti sot.

Përpos shtimit të masave të reciprocitetit ndaj Serbisë, Qeveria në krye me Albin Kurtin ka marrë edhe vendime të tjera, njofton Klan Kosova.

Qeveria aktuale ndihmoi Lotarinë e Kosovës që Qeveria Haradinaj ia ndaloi punën dhe i dha dritën e gjelbër negociatave për ndihmën makrofinanciare.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë