13:18, 11 Janar 2019

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka emëruar Eset Berishën drejtor të Aviacionit Civil.

Kandidatë për këtë post kanë qenë edhe Dritan Gjonbalaj dhe Bajram Xhemajli, njofton Klan Kosova.

Eset Berisha deri tani ka qenë këshilltar i ministrit të Infrsatrukturës, Pal Lekaj.

Konkurs Pune

Lexo më shumë