Qeveria bën gati agjendë të ngjeshur legjislative (VIDEO)

Qeveria bën gati agjendë të ngjeshur legjislative (VIDEO)

NULL NULL
5 muaj më parë

Ekzekutivi dhe ligjvënësit, duket se do të kenë shumë çështje me të cilat do të merren në muajt e mbetur të këtij viti.

Në agjendën legjislative të ekzekutivit, kanë hyrë më shumë se 120 projektligje.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Enis Reçica.

klankosova.tv