18:04, 10 Gusht 2018

Qepa dhe hudhra janë përbërës të zakonshëm në kuzhinë dhe i bëjnë shumë mirë shëndetit.

Kohët e fundit, studiuesit italianë kanë dalë në përfundim se qepa dhe hudhra kanë veprim mbrojtës ndaj kancerit në stomak, shkruan TCh.

Një studim nga Universiteti i Milanos ka siguruar të dhëna të reja epidemologjike që thonë se konsumimi i qepës dhe hudhrës ul rrezikun e kancerit në stomak.