21:36, 6 Qershor 2018

Qeni i quajtur Tiki nuk po ndjehej mirë dhe pronarët e tij vendosën që ta dërgojnë tek veterinari.

Kur aty i bënë një fotografim me rrezet X gjetën diçka që nuk dukej në rregull dhe i bënë një intervenim kirurgjik.

Në stomakun e tij u gjetën tetë palë brekë dhe 62 lidhëse flokësh.

“Nuk e kemi vërejtur që na kishin humbur këto gjëra. Disa prej të brendshmeve i kemi identifikuar dhe disa të tjerë jo” u shprehën motrat, pronare të qenit Tiki.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë