23:42, 12 Korrik 2018

Në vitin 2013, nga një analizë e përbashkët e 15 dietave më të njohura nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë, zbuloi se çfarë kanë të përbashkët të gjitha këto dieta, transmeton Klan Kosova.

Me sa duket, të gjithë këshillojnë të hanë shumë perime, duke shmangur sheqerin dhe duke ulur konsumin e ushqimit të përpunuar.

Megjithatë, një çështje e rëndësishme shpesh harrohet: fakti që disa ushqime, sado të shëndetshme, nuk duhet të hahen kurrë në stomak bosh.

Shikoni më poshtë se cilat janë ato:

Bananet

Jogurti 

Bollguri

Perimet e gjelbra të papërpunuara

Domatet 

Frutat argume 

Pijet e ftohta 

Dardha