Qëndroni afër familjes - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Qëndroni afër familjes

NULL NULL
02/06/2015

Nuk ka prindër që s’dëshiron një jetë të sigurt dhe të shëndetshme për fëmijët e tyre.

Por disi kjo është paksa e vështirë të arrihet nganjëheë, sepse në ditët e sotme të zë puna, shoqëria, dhe je shumë e detyruar të kryesh obligime të tjera.

E kështu përkushtimi dhe vëmendja nuk është edhe aq sa duhet.

Ja disa shembuj që do të mbajnë fëmijën tuaj afër vetës dhe të sigurt.

Mbani gjithmonë familjen në aktivitet.

Planifikoni aktivitete jashtë në natyrë.

Bëni gjimnastikë bashkë.

Zhvendos dhomën e familjes.

Bëni bashkë punët e shtëpisë.

Bëni pazar bashkë.

E kuptojmë jeni në punë megjithatë edhe nëse nuk keni mundësi për të kaluar kohë në natyrë, ndani minuta së bashku për të komunikuar rreth shumë çështjeve të cilat patjetër kërkojnë diskutim.