10:30, 13 Qershor 2019

Një bend muzikor në Meksikë tërhoqi vëmendjen e një turme të madhe njerëzish kur derisa po ndodhte një përmbytje në një qendër tregtare ata nisën të interpretonin melodi të ”Titanic”, këngës së Celine Dion.

Grupi po performonte në qendër tregtare Plaza Patria në Zapopan, Jalisco, të shtunën, dhe kur vendi përjetoi përmbytje të mëdha, ata shpejt ndryshuan atmosferën, njofton Klan Kosova.

Ky moment nuk ka shpëtuar pa dëshmi pasi u kap  nga kamerat e njerëzve të cilët po vështronin me kujdes për të kuptuar atë çfarë po ndodhte.

Konkurs Pune

Lexo më shumë