20:39, 2 Dhjetor 2019

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa kremtoi ditëlindjen e 19.

Por, puna e këtij institucioni që është si gjykatë e zgjedhjeve, nuk është se u lehtësua me kalimin e viteve.

E në këtë festë të PZAP nuk mungon dikush që pati marr njërin nga vendimet më të guximshme të kësaj gjykate të zgjedhjeve, njofton Klan Kosova.

Tahir Rrecaj pati urdhëruar në vitin 2009, që 3 komuna të shkonin në rivotim për shkak të keqpërdorimeve të shumta.

Kronikë nga Blerta Ahmeti.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë