23:50, 16 Shkurt 2020

Ti dhe partneri yt po mendoni për t’i dhënë fund martesës, por derisa të merrni një vendim do të ndiheni të frustruar, konfuzë apo në faj. Po bëni apo jo gjënë e duhur?! Përgjigjen do ta merrni vetëm pasi t’i keni bërë vetes pyetjet më poshtë.

Ekspertët mendojnë se para një vendimi të tillë, këto janë pikat kyçe që duhen shqyrtuar nga të dyja palët.

1. A ka ndonjë mënyrë për ta shmangur këtë?

2. Jam financiarisht e përgatitur?

3. A jam i/e mirë informuar se si funksionin një divorc?

5. Cilat janë objektivat e mia?

6. Si do të dukej lidhja jonë ideale?

7. Pse kemi probleme?

8. Cilat janë zgjidhjet e mundshme?!/anabelmagazine.com/

Konkurs Pune

Lexo më shumë