9:39, 21 Maj 2019

Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjell skorien e Rexhës, mjeshtrit të qepjes që zanatin e tij e ka shtrirë edhe në ulëset e njohura si beanbag, apo siç i ka quajtur ai kokërr-shilte.

Sa është kërkesa për to dhe a eksportohen jashtë Kosovës, shikoni storien mëposhtë:

Ora 7 – Punimi kokërr shilteve apo bean bags nga Rexha – Klan Kosova

Ora 7 – Punimi kokërr shilteve apo bean bags nga Rexha – Klan Kosova Ndërsa gazetarja Shpresa Sekiraqa e cila sjell Rexhen, mjeshtrin e qepjes i cili zanatin e tij e ka shtrire edhe në ulëset e njohura si beanbag, apo sic i ka quajtur ai kokerrshilte. Sa është kërkesa për to dhe a o eksportohen jashtë Kosovës.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 20 mai 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë