8:33, 19 Nëntor 2019

Punëtorët teknikë të Qendrës Studentore, punëtorët teknikë të disa shkollave që menaxhohen nga komuna e Prishtinës, ata të Universitetit të Prishtinës, të sigurimit fizik të UP-së dhe QMF-ve, si dhe punëtorët teknikë të disa shkollave në Gjilan sot do të ndalin punën e tyre.

Ndalja e punës është në shenjë pakënaqësie për pagën e tyre të ulët, njofton Klan Kosova.

Kjo protestë do të mbahet në vendet përkatëse të punës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë