8:28, 12 Shtator 2019

Sindikata e Re Koorporata Energjetike e Kosovës ka njoftuar për mbajtjen e një proteste lidhur me koeficientin për paga.

Protesta mbahet prej orës 12:00 në Termocentralin Kosova A.

Në një njoftim për media të kësaj sindikate,bëhet e ditur se kërkesat e tyre janë heqja nga ligji për pagat dhe rivitalizimi i Kosovës A.

Konkurs Pune

Lexo më shumë