Punëtorë shëndetësorë ngritin flamurin amerikan në sheshin “Bill Clinton” (VIDEO)

Punëtorë shëndetësorë ngritin flamurin amerikan në sheshin “Bill Clinton” (VIDEO)

3 muaj më parë

Shoqata Miqtë e Amerikës, ka vazhduar aksionin e përjetshëm në nderim të 4 korrikut – Ditës së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Për dallim nga vitet tjera, këtë vit ngritja e flamurit amerikan është bërë nga punëtorët shëndetësorë si shenjë nderimi për kontributin që kanë dhënë dhe po japin për luftën kundër pandemisë Covid-19, njofton Klan Kosova.

klankosova.tv