18:55, 8 Maj 2018

Edhe pulat mund të kuptojnë nga gjuha jonë dhe t’i binden urdhrave të njerëzve, ashtu siç bëjnë edhe kafshët shtëpiake.

Kështu të paktën na ka lënë të kuptohet videoja e mëposhtme:

Konkurs Pune

Lexo më shumë