16:09, 16 Maj 2018

Një panel i Senatit ka lëshuar dokumente në një takim të qershorit 2016 midis ndihmësve të fushatës Trump dhe një delegacioni rus që premton të ndihmojë fushatën e tyre.

2.500 faqe të transkripteve konfirmojnë se Donald Trump Jr dhe ndihmësit e fushatës donin të “poshtëronin” kundërshtaren e babait të tij, Hillary Clinton, njofton Klan Kosova.

Takimi është pjesë e një hetimi të vazhdueshëm nga Departamenti i Drejtësisë lidhur me dyshimin e ndërhyrjes së Rusisë në vitin 2016.

Komiteti lëshoi dokumentet pas intervistave shtesë të dëshmitarëve, njofton Klan Kosova.