10:51, 19 Shkurt 2016

Ish zëdhënësi i NATO-s, Jamie Shea të enjten ishte i ftuari i Baton Haxhiut në Zonën e Debatit në Klan Kosova.

Shea dhe Haxhiu kishin një eksperiencë jo fortë të mirë në vitin 1999, pasi që Shea e kishte shpallur të vdekur Haxhiun pas sulmeve në vendin e punës së tij.

Tani 17 vite më pas, Haxhiu e falënderoi për një gjë ish zëdhënësin e NATO-s, se e ka provuar ndjenjën e “të qenit i vdekur” dhe fjalët e mira që u thanë pas “vdekjes” së tij.

Më poshtë mund ta shikoni videon e plotë kur Haxhiu falenderon Shean.