21:13, 25 Maj 2019

Protesta e opozitës është zhvendosur përpara Parlamentit.

Policia po i bën thirrje që të shmangin aktet e dhunës dhe ka hedhur ujë ndaj protestuesve.

Më poshtë, pamje LIVE nga protesta.

Konkurs Pune

Lexo më shumë