11:41, 21 Nëntor 2019

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim dhe Admovere kanë mbajtur një protestë tek Rektorati i Universitetit të Prishtinës.

Në shenjë pakënaqësie të pranishmit në protestë kanë hedhur baltë në muret e këtij institucioni.

Me këtë rast u tha se kjo është fytyra e vërtetë e Universitetit të Prishtinës.

Ata kanë kërkuar shkarkimin e Këshillit të Etikës së UP-së, që nuk kanë trajtuar rastet e profesorëve me plagjiaturë, njofton Klan Kosova.

Pasi u shpërndanë protestuesit erdhi edhe policia e cila u njoftua nga rektorati.

Konkurs Pune

Lexo më shumë