13:09, 16 Maj 2018

Dhjetëra qytetarë kanë dalë në protestë para Ministrisë së Brendshme pas skandalit të vëllezërve Xhafaj. Protestuesit kërkojnë largimin e Ministrit të Brendshëm nga detyra dhe në fillim të tubimit ka pasur përplasje mes tyre dhe policëve.

Mes protestuesve ka edhe deputetë të Partisë Demokratike./lapsi.al