23:00, 19 Gusht 2019

Ju mund të mendoni se vera e kuqe është pija më e keqe kur bëhet fjalë për dhëmbët tuaj.

Por një gotë plot fluska mund të shkaktojë shumë më tepër dëm.

Prosecco, e cila është rritur në popullaritet vitet e fundit, është cilësuar si pija më e keqe alkoolike për shëndetin oral.

Stomatologët paralajmërojnë se përzierja e fluskave, alkoolit dhe sheqerit që mund të bëjë që kalben dhëmbët e bardhë.

Uthulla gjithashtu është në këtë listë, e përpiluar nga praktika dentare Elleven Dental, për shkak të përmbajtjes së lartë të acidit.

Stomatologët paralajmërojnë gjithashtu kundër pijeve me përmbajtje të lartë të sheqerit të pijeve.

Konkurs Pune

Lexo më shumë