12:51, 11 Prill 2019

Sot është bërë promovimi i dy librave, “Testamenti” dhe “Kukuta e Sokratit”, të shkruara nga autori Sabri Hamiti.

Sipas akademikëve Ali Aliu e Rexhep Ismajli, këto libra janë me vizion gjithëpërfshirës. Sipas tyre, “Testamenti” është vepër studimore. Ndërsa “Kukuta e Sokratit” është libër me poezi, njofton Klan Kosova.

Përurimi i këtyre dy librave është bërë në hapësirat e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë