Prokuroria e Policia me sistem të ri të bashkëpunimit (VIDEO)

Prokuroria e Policia me sistem të ri të bashkëpunimit (VIDEO)

10 muaj më parë

Organet e drejtësisë në Maqedoninë e Veriut mund të bashkëpunojnë për raste kriminale me kolegët e tyre nga Kosova.

Në fakt, prokuroria e Kosovës dhe policia tani e tutje do të japin më shumë informacione për rastet e tilla, njofton Klan Kosova.

Kjo u bë e ditur sot ku u përurua sistemi i ri informativ.

Kronikë nga Rina Mujku