23:30, 19 Qershor 2019

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Seksuale në Konflikt, Zyra e UN Women në Kosovë dhe Ambasada e SHBA-së, kanë organizuar shfaqjen e dokumentarit ”Prokurorët”.

Pas transmetimit të tij ka pasur diskutim me regjisoren e dokumentarit dhe fituese e çmimit ”Emmy”, Leslie Thomas, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Agan Hajdarhoxha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë