9:17, 11 Janar 2020

Gazetari Ardian Gaxherri sjell për ju një mori informacionesh për Bjeshkët e Nemura, si pjesë e librit “Profil i Bjeshkëve të Nemura”, shkruar nga Sadri Lokaj.

Ky libër ju mëson për reliefin, klimën, hidrografinë, kapacitetet turistike dhe shumëçka tjetër në lidhje me bjeshkët më të bukura të Kosovës.

Ora 7 – "Profil i Bjeshkëve të Nemura", shkruar nga Sadri Lokaj – Klan Kosova

Ora 7 – "Profil i Bjeshkëve të Nemura", shkruar nga Sadri Lokaj – Klan Kosova Gazetari Ardian Gaxherri sjell për ju një mori informacionesh për Bjeshkët e Nemura, si pjesë e librit " Profil i Bjeshkëve të Nemura", shkruar nga Sadri Lokaj. Libri ju mëson për reliefin, klimën, hidrografinë, kapacitetet turistike dhe shumëçka tjetër në lidhje me bjeshkët më të bukura të Kosovës.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Jeudi 9 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë