Prizren: Takohet Komisioni për Regjistrimin e Popullsisë, flasin për procesin që nis në shtator - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Prizren: Takohet Komisioni për Regjistrimin e Popullsisë, flasin për procesin që nis në shtator

NULL NULL
31.03.2023 11:47
prizren regjistrimi i popullsise 2

Sot në Prizren u mbajt takimi i parë i Komisionit Komunal për Regjistrimin e Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave, që do të fillojë si proces në shtator të këtij viti.

Bëhet e ditur se në këtë takim u diskutua për përgatitjen e projektit të regjistrimit në këtë komunë  dhe zbatimin e rekomandimeve të Agjencisë së Statistikave të Kosovës.

Do të regjistrohen banorët rezident dhe ata jo rezident, pasi që regjistrimi është obligim ligjor.

prizren regjistrimi i popullsise
prizren regjistrimi i popullsise