Prishtinë: Qytetari godet me grusht policin brenda stacionit policor

Prishtinë: Qytetari godet me grusht policin brenda stacionit policor

NULL NULL
4 weeks më parë

Policia e ka arrestuar një person (mashkull) pasi i njëjti gjatë kërkimit të dokumentet nuk ka pranuar të legjitimohet.

Siç njofton raporti 24 orësh i policisë i njëjti është sjell në mënyrë arrogante duke i ofenduar zyrtarët policorë.

Gjatë intervistimit në stacionin policor i dyshuari e ka sulmuar një polic duke e goditur me grusht.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë dje rreth orës 13:45.

SULM NDAJ PERSONIT ZYRTAR

Prishtinë 10.04.2021-13:45. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti gjatë kërkimit të dokumenteve nga zyrtarët policorë nuk ka pranuar që të legjitimohet, po ashtu edhe është sjell në mënyrë arrogante duke i ofenduar me fjalë të ndryshme. Gjatë intervistimit në stacion policor, i dyshuari i lartcekur përveç ofendimeve ka sulmuar zyrtarin policor duke e goditur me grusht. Gjatë arrestimit të dyshuarit, lëndime kanë pësuar zyrtari policor si dhe i dyshuari. Me aktvendim të prokurorit kujdestar, te dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit për 48 orë.