14:27, 18 Gusht 2019

Të shtunën është raportuar për dy vjedhje në objekte fetare në Prishtinë.

Raportohet se të dyshuar të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda objekteve fetare (xhamive) dhe kanë vjedhur nga kasaforta, para të gatshme.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë