11:45, 14 Qershor 2018

Të mërkurën në rrugën “Gryka e Llapushnikut” në Prishtinë, është arrestuar një i dyshuar mashkull, i cili dyshohet për kryerje të veprës penale ‘vrasje e rëndë në tentativë’.

Prokurori i shtetit, të dyshuarit ia ka shqiptuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji, njofton Policia e Kosovës.

I dyshuari gjendet në trajtim mjekësor në QKUK dhe është në përkujdesje të Shërbimit Korrektues të Kosovës.