20:25, 16 Nëntor 2019

Prishtina së shpejti pritet të bëhet me spital rajonal.

Për këtë cështje tashmë ka nisur të bëhet studimi i fizibilitetit dhe janë ndarë shtatë milionë euro, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga Drin Demiri

Konkurs Pune

Lexo më shumë