Prishje në një makineri të KEK-ut

Një prishje në një makineri të KEK-ut ka ndodhur në departamentin e prodhimit të qymyrit në Korporatën Energjetike të Kosovës. Zëdhënësi i KEK-ut, Skënder Bucolli, ka thënë se pas këtij defekti puna është ndërprerë dhe se ekipet po merren me riparimin e tij, njofton Klan Kosova. “Deri nesër puna është ndërprerë dhe po punohet. Nuk … Continue reading Prishje në një makineri të KEK-ut