20:39, 16 Maj 2019

Një drejtor i shkollës, nuk po dëshiro që atë ta pasoj dikush tjetër.

Po dyshon se ndikoi kryetari i komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri që ai të mos rizgjidhet edhe për një mandat, njofton Klan Kosova.

Përkrah atij po i dalin e dhe kolegët, nxënësit e prindërit e tyre.

Kronikë nga Rina Mujku.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë