Prindërit i gëzohen hapjes së shkollave, ekspertët tregohen të matur (VIDEO)

Prindërit i gëzohen hapjes së shkollave, ekspertët tregohen të matur (VIDEO)

1 muaj më parë

Të vegjlit e klasës së parë dhe të dytë do të jenë pesë ditë në bankat shkollore, por duke i bartur maskat dhe zbatuar rregulla shtesë.

E lajmi për hapjen e shkollave nuk ka si të mos i gëzojë prindërit, veçanërisht ata që fëmijët do t’i kenë për herë të parë në bankat e mësimit.

Në fakt kjo thotë se në të kundërtën e kishte menduar një opsion tjetër për djalin e saj, njofton Klan Kosova.

Të njëjtën e thonë edhe nga drejtoria e arsimit në Prishtinë, që shumë prindër kanë e zgjedhur këtë alternativë.

Kronikë nga Arbëreshë Uka.