Presidenti Thaçi: Lajm i mirë miratimi i Ligjit për Sponsorizime, do kemi edhe më shumë medalje për Kosovën

Presidenti Thaçi: Lajm i mirë miratimi i Ligjit për Sponsorizime, do kemi edhe më shumë medalje për Kosovën

NULL NULL
2 vjet më parë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka mirëpritur miratimin në Kuvendin e Kosovës të Ligjit për Sponzorizime.

Ai ka theksuar se pas miratimit të këtij ligji Kosova do të ketë kushte më të mirë për sportistët, artistët dhe të rinjtë e saj, njofton Klan Kosova.

”Lajm shumë i mirë miratimi në Kuvendin e Kosovës i harmonizimit të Ligjit për Sponsorizime në kulturë, rini dhe sport, me Projektligjin për Tatimin në të Ardhurat e Korporatave. Më nuk do të humbim talentë të rinj për mungesë fondesh dhe përkrahje financiare. Sportistët, artistët dhe të rinjtë tanë do të kenë kushte më të mira dhe mundësi më të shumta për të shkëlqyer në garat vendore dhe ndërkombëtare. Ata do t’i sjellin edhe më shumë medalje Republikës së Kosovës! HTH”