18:30, 12 Korrik 2018

Pozita e Presidentit të Irlandës është kryesisht ceremoniale dhe ka disa kompetenca të kufizuara.

Ai i tashmi Michael D. Higgins, është kujdestar i kushtetutës dhe përfaqësuesi i shtetit në çështjet botërore.

Ndonëse  është në moshën e gjyshërve tuaj, ai shpesh paraqitet si një djalë i ri, i sinqertë dhe i afrueshëm, transmeton Klan Kosova.

Irlandezët kanë ndarë fotografi së bashku me Presidentin e tyre, duke thënë se të gjithë do të donin ta kishin një të tillë.

Ireland President Michael Higgins

Ireland President Michael Higgins

Ireland President Michael Higgins

People-Love-Ireland-President-Michael-Higgins

Ireland President Michael Higgins

Ireland President Michael Higgins

People-Love-Ireland-President-Michael-Higgins

Ireland President Michael Higgins

Ireland President Michael Higgins

klankosova.tv