Presidenti i Këshillit Europian ndjen keqardhje për Shqipërinë (VIDEO)

Presidenti i Këshillit Europian ndjen keqardhje për Shqipërinë (VIDEO)

8 muaj më parë

Shefi i qeverisë shqiptare priti sot në Tiranë presidentin e Këshillit të Europës, Charles Michel.

Ky i fundit u angazhua për konferencën e donatorëve pas tërmetit që e goditi Shqipërinë dhe po vazhdon të jetë aktiv në mbështetjen e shqiptarëve për hapjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian.

Kronikë e zgjeruar nga Mejreme Gashi.