Presidenti Biden sonte bën adresimin e tij mbi Gjendjen e Shteteve

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, do mbajë sonte fjalimin e tij të dytë në kuadër të asaj që njihet ”State of the Union”, (Gjendja e Shteteve) dhe të tretin në një seancë të përbashkët të Kongresit. Ekonomia, lufta e Rusisë në Ukrainë, marrëdhëniet SHBA-Kinë, reforma policore dhe kontrolli i armëve pritet … Continue reading Presidenti Biden sonte bën adresimin e tij mbi Gjendjen e Shteteve