21:57, 9 Prill 2020

Ekipi dialogues me Serbinë, është çështja për të cilën po përplasen tani presidenti i vendit dhe kryeministri në detyrë.

Albin Kurti ka propozuar një listë me personat që do të përfshihen në të, derisa Hashim Thaçi po thotë se me këtë bëhet edhe një shkelje tjetër e Kushtetutës, meqë Qeveria është e shkarkuar.

Kronikë e gazetares Arbëresha Shpati.

Konkurs Pune

Lexo më shumë