Prej sonte edhe Kamenica hap shtëpizat me pije dhe ushqim të nxehtë

Prej sonte edhe Kamenica hap shtëpizat me pije dhe ushqim të nxehtë

10 muaj më parë

Vendi ynë po frymon dashuri dhe festë, në vigjilje të festave të fundvitit.

Shumë qytete, sheshe e madje dhe fshatra janë dekoruar e ndriçuar me drita.

Edhe Komuna e Kamenicës i ka dhënë rëndësi dekorimit të qytetit të tyre të vogël.

Madje, sonte do të hapen shtëpizat dimërore që ofrojnë pije dhe ushqim të nxehtë.

Këtë e bëri të ditur kryetari i kësaj komune, Qëndron Kastrati.

“Koha e mirë
Atmosfera e mirë
Muhabetet e mira
Me pi me hangër
Ska ma mire”, ka shkruar ai.