20:43, 16 Maj 2019

Në Komunën e Vitisë, dy vajza të mitura dyshohet se u ngacmuan seksualisht nga një burrë i fshatit të tyre.

11 vjeçarja me inicialet R. B. dhe kushërira e saj e parë 12 vjeçe me inicialet H.B. nga Pozhorani morën lëndime në këmbë e trup të shtunën derisa po arratiseshin nga makina e një të panjohuri.

Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Mejreme Gashi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë