20:28, 17 Maj 2018

11 filiale të Postës së Kosovës rrezikojnë të mbyllen.

Arsyeja është mungesa e parave për t’i paguar shpenzimet dhe punëtorët.

Për më shumë, ndiqeni kronikën nga Fillojetë Konjuhi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë